45 mijë persona të evakuuar nga lindja e Halepit

Përfundojnë evakuimet reciproke nga lindja e Halepit që është e rrethuar nga regjimi i Beshar Esadit në Siri dhe nga terroristët e huaj përkrahës të regjimit si dhe nga prefekturat Fua dhe Kefreya të cilat mbahen të rrethuara nga opozitarët.