Turqia në ndihmë të familjeve shqiptare në nevojë në Ramazan

Me rastin e muajit të madhëruar të Ramazanit, Dijaneti Turk-Fondacioni i Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë (TDV), Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) dhe fondacioni ALSAR kanë filluar shpërndarjen e ndihmave ushqimore për familjet në nevojë në Shqipëri.