Turqia mbush sheshet e qyteteve shqiptare me sofra iftari

Në iftarin madhështor me rreth 2000 persona organizuar në sheshin "Nënë Tereza" nga Ambasada e Republikës së Turqisë në Tiranë në bashkëpunim me Gjysmëhënën e Kuqe Turke dhe me institutin turk “Yunus Emre” morën pjesë autoritete shtetërore, besimtarë të shumtë etj.