Shqipëria lëkundet nga tërmetet

Tërmeti më i madh i 30 viteve të fundit, ku deri tani pa patur mbi 300 lëkundje ka shkaktuar dëme të mëdha në Tiranë dhe Durrës. Shumë pallate, shtëpi dhe biznese u dëmtuan duke krijuar panik dhe frikë tek qytetarët.