Panairi turk për bamirësi në Tiranë

Ambasada e Republikës së Turqisë në Tiranë me mbështetjen e disa institucioneve dhe kompanive organizoi panairin turk të bamirësisë. Të ardhurat do të përdoren në rinovimin e shkollave në Zall-Herr dhe Sauk. Panairi u vizitua edhe nga Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta.