Nishani-Erdogan: Shqipëria mirënjohëse për mbështetjen e Turqisë

Presidenti i Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, po zhvillon të mërkurën (13 maj 2015) një vizitë zyrtare në Tiranë. Pas ceremonisë zyrtare të pritjes, Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani dhe homologu turk, Recep Tayyip Erdogan, zhvilluan një takim kokë më kokë, i cili u pasua nga bisedimet zyrtare mes delegacioneve të dy vendeve dhe nënshkrimi i një marrëveshje.

Fjalët Kyçe: