Kosova në finalen e Festivalit 23 Prilli, Turqi

Një grup fëmijësh të Shoqatës Kulturore e Artistike “Doğru Yol” nga Prizreni përfaqësuan Kosovën në Festivalin Ndërkombëtar organizuar në Antalya të Turqisë me rastin e 23 Prillit, që është Dita e Sovranitetit Kombëtar dhe Festa e Fëmijëve në Turqi dhe njëherësh kremtohet edhe në Kosovë si festa e komunitetit turk.

Fjalët Kyçe: