Intervista e Edi Ramës për agjencinë turke AA

Kryeministri i Republikës së Shqipërisë, Edi Rama dha një intervistë ekskluzive për agjencinë turke të lajmeve AA, ku ka folur për marrëdhëniet Shqipëri-Turqi, partneritetin strategjik midis dy vendeve, përpjekjet e përbashkëta për të eliminuar kërcënimin e strukturave të organizatës terroriste FETO në Shqipëri, për çështjet e brendshme dhe rrugëtimin evropian të Shqipërisë, si dhe për zhvillimet në Kosovë dhe rajon.