Greqi - Përleshje mes policisë dhe protestuesve gjatë manifestimit përkujtimor për nder të Pavlos Fissas

Mes protestuesve që morën pjesë në manifestimin e organizuar në shenjë përkujtimi të muzikantit Pavlos Fissas, i cili u vra para 5 vitesh nga ana e një anëtari të partisë së ekstremit të djathtë, “Agimi i Artë”, dhe policisë në Athinë pati përleshje.