Ekipet e Rojës Bregdetare Greke braktisin për vdekje emigrantët në Egje

Janë publikuar pamjet e emigrantëve, të cilët u dërguan në det të hapur me anije të Rojës Bregdetare Greke, dhe u lanë për vdekje në detin Egje.

Momentet, kur emigrantët e parregullt të transportuar me një anije të Rojës Bregdetare Greke u hodhën në det të hapur me gomone në një mënyrë që rrezikonte jetën e tyre në lindje të ishullit Ileryoz, u regjistruan nga droni.