Bullgari – Punonjësit e sigurisë protestojnë qeverinë

Masat shtrënguese ekonomike kanë bërë që punonjësit e sektorit të sigurisë në Bullgari të dalin në rrugë. Me mijëra punonjës të sektorit të sigurisë protestuan në Sofje kundër qeverisë, për shkak të masave shtrënguese që qeveria planifikon për pagat dhe pensionet.

Fjalët Kyçe: