Bruksel - Mimi Kodheli në takimin e ministrave të Mbrojtjes së NATO-s

Ministrja e Mbrojtjes së Shqipërisë, Mimi Kodheli, mori pjesë të mërkurën në punimet e ditës së parë të Ministerialit të Mbrojtjes, që po zhvillohet në Bruksel, ku u trajtuan dhe u morën vendime mbi forcimin e mbrojtjes kolektive të NATO-s.