Aktivitetet e institutit turk “Yunus Emre” Tiranë 2018

Viti 2018 ka qenë i mbushur me shumë aktivitete dhe veprimtari të larmishme kulturore, gjuhësore dhe artistike, të organizuara nga instituti turk “Yunus Emre” në Tiranë.