Temon në Turqi, vizita e parë në nivel ministror nga Republika e Afrikës Qendrore

Në deklaratën me shkrim të Ministrisë së Punëve të Jashtme, theksohet se kjo është vizita e parë nga Republika e Afrikës Qendrore në Turqi në nivel të Ministrit të Punëve të Jashtme.

1768789
Temon në Turqi, vizita e parë në nivel ministror nga Republika e Afrikës Qendrore

Sylvie Baipo Temon, Ministrja e Punëve të Jashtme, Frankofonisë dhe Afrikanëve të vendit Jashtë e Republikës së Afrikës Qendrore, nesër do të vizitojë Turqinë.

Në deklaratën me shkrim të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Turqisë, theksohet se kjo është vizita e parë nga Republika e Afrikës Qendrore në Turqi në nivel të Ministrit të Punëve të Jashtme.

Në takimet që do të mbahen në kuadër të vizitës, është paraparë që të diskutohen marrëdhëniet dypalëshe në të gjitha dimensionet e tyre dhe të shkëmbehen mendime për çështje aktuale rajonale dhe ndërkombëtare.Lajme të ngjashme