Ambasadori i ri i Italisë në Ankara i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit Erdogan

Presidenti Recep Tayyip Erdogan priti në takim ambasadorin e ri të Italisë në Ankara Giorgio Marrapodi.

1768733
Ambasadori i ri i Italisë në Ankara i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit Erdogan

Presidenti Recep Tayyip Erdogan priti në takim ambasadorin e ri të Italisë në Ankara Giorgio Marrapodi.

Gjatë takimit në Kompleksin Presidencial në Ankara ambasadori Marrapodi i dorëzoi letrat kredenciale Presidentit Erdogan.

Pas dorëzimit të letrave kredenciale ambasadori Marrapodi së bashku me bashkëshorten dhe fëmijët dhe disa zyrtarë të tjerë të ambasadës italiane në Ankara bënë një fotografi me Presidentin Erdoan.Lajme të ngjashme