Oktay përgëzon partitë politike dhe turqit qipriotë për rezultatet e zgjedhjeve në RTQV

Zëvendëspresidenti Fuat Oktay uroi që rezultatet e zgjedhjeve të përgjithshme të parakohshme në Republikën Turke të Qipros së Veriut (RTQV) të jenë të dobishme për partitë politike dhe turqit qipriotë.

1767773
Oktay përgëzon partitë politike dhe turqit qipriotë për rezultatet e zgjedhjeve në RTQV

Zëvendëspresidenti Fuat Oktay uroi që rezultatet e zgjedhjeve të përgjithshme të parakohshme në Republikën Turke të Qipros së Veriut (RTQV) të jenë të dobishme për partitë politike dhe turqit qipriotë.

"Uroj që rezultatet e zgjedhjeve në RTQV të jenë të dobishme për partitë politike dhe turqit qipriotë. Unë i përgëzoj deputetët e zgjedhur në fund të procesit zgjedhor të mbajtur në mënyrë demokratike dhe u uroj atyre sukses në përpjekjet për zhvillimin e RTQV-së duke forcuar unitetin Turqi-RTQV", shkruan Oktay në postimin në llogarinë e tij në Twitter.

 


Lajme të ngjashme