Çavusoglu dhe Kamel diskutojnë për çështjet e rajonit të Mesdheut

Ministri i Jashtëm Mevlut Çavusoglu u takua me Sekretarin e Përgjithshëm të Unionit për Mesdheun Nasser Kamel në kryeqytetin Ankara.

1767436
Çavusoglu dhe Kamel diskutojnë për çështjet e rajonit të Mesdheut

Ministri i Jashtëm Mevlut Çavusoglu u takua me Sekretarin e Përgjithshëm të Unionit për Mesdheun Nasser Kamel në kryeqytetin Ankara.

Në një mesazh të postuar në llogarinë e tij në Twitter Çavusoglu tha: “Ne e nisëm javën duke diskutuar hapat që mund të ndërmerren për stabilitet dhe zhvillim në rajonin e Mesdheut me Nasser Kamel, Sekretarin e Përgjithshëm të Unionit për Mesdheun.”

 


Lajme të ngjashme