TSK neutralizon 6 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Forcat e Armatosura Turke (TSK) vazhdojnë luftën kundër terrorizmit në mënyrë efektive dhe të vendosur.

1763320
TSK neutralizon 6 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Gjashtë terroristë, pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK, u neutralizuan në veri të Irakut.

Forcat e Armatosura Turke (TSK) vazhdojnë luftën kundër terrorizmit në mënyrë efektive dhe të vendosur.

Në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare thuhet se 6 terroristë të PKK-së, të zbuluar në rajonet “Kthetra-Tigri” dhe “Kthetra Vetëtima” në veri të Irakut janë neutralizuar me mjete mbështetëse zjarri.Lajme të ngjashme