Në Nablus u hap qendra e re e shërbimeve të vizave turke

Qendra e re e shërbimeve të vizave e Konsullatës së Përgjithshme të Turqisë në Jerusalem në Palestinë ka filluar shërbimin në qytetin e Nablusit

1763329
Në Nablus u hap qendra e re e shërbimeve të vizave turke

Qendra e re e shërbimeve të vizave e Konsullatës së Përgjithshme të Turqisë në Jerusalem në Palestinë ka filluar shërbimin në qytetin e Nablusit

Hilal Mustafa, menaxhere e degës së Qendrës së Shërbimeve të Vizave për Turqinë në Nablus, bëri një deklaratë në lidhje me qendrën, e cila pritet të ofrojë lehtësi për palestinezët që jetojnë në Nablus dhe rrethinat e tij në Bregun Perëndimor të pushtuar nga Izraeli.

Duke vënë në dukje se hapja e një qendre vizash në Nablus, përveç qytetit Ramallah, ofron komoditet të madh për palestinezët këtu, Mustafa tha: "Palestinezët e duan shumë Turqinë. Ka tregtarë të lidhur me Turqinë si për vizitë ashtu edhe për biznes. Ata kanë një dashuri të madhe për Turqinë. Ka një kërkesë të madhe për qëllime biznesi dhe udhëtimi. Ne presim një intensitet të madh këtë vit pas masave ndaj llojit të ri të koronavirusit (Kovid-19).”Lajme të ngjashme