Çavusoglu dhe homologu i tij kataras diskutojnë zhvillimet e fundit në Afganistan dhe Kazakistan

Bëhet e ditur se ministri i Jashtëm Mevlut Çavusoglu zhvilloi një bisedë telefonike me homologun e tij kataras Sheik Mohammed bin Abdurrahman Al-Thani.

1760015
Çavusoglu dhe homologu i tij kataras diskutojnë zhvillimet e fundit në Afganistan dhe Kazakistan

Bëhet e ditur se ministri i Jashtëm Mevlut Çavusoglu zhvilloi një bisedë telefonike me homologun e tij kataras Sheik Mohammed bin Abdurrahman Al-Thani.

Sipas njoftimit të bërë nga Ministria e Punëve të Jashtme të Turqisë, Zëvendëskryeministri dhe njëherësh ministri i Jashtëm i Katarat Al-Thani dhe ministri i Jashtëm turk Çavusoglu zhvilluan një bisedë telefonike.

Mësohet se gjatë bisedës u diskutuan zhvillimet e fundit në Afganistan dhe Kazakistan.

 


Lajme të ngjashme