MSB publikon një video për 107-vjetorin e Operacionit të Sarikamisit

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) përkujtoi dëshmorët në një videomesazh të përgatitur për 107-vjetorin e Operacionit të Sarikamisit.

1759291
MSB publikon një video për 107-vjetorin e Operacionit të Sarikamisit

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) përkujtoi dëshmorët në një videomesazh të përgatitur për 107-vjetorin e Operacionit të Sarikamisit.

Një video e përgatitur në kujtim të dëshmorëve që ranë në Sarikamis u publikua në llogaritë e mediave sociale të Ministrisë.

“Mijëra shpirtra janë bërë të përjetshëm, dhimbja nuk do të shuhet në zemrat tona. Nuk ka kthim mbrapa nga kjo rrugë e nisur për atdhe e për nder. Le të jenë malet dëshmitarë, gurët të jenë dëshmitarë. Dëshmorët nuk vdesin, atdheu është i pandarë... Me mëshirë, mirënjohje dhe respekt i përkujtojmë paraardhësit tanë të lavdishëm që ranë dëshmorë në Sarikamis”, shkruhet në mesazhin e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1479712909781569536?s=20

 

 


Lajme të ngjashme