Gjysmëhëna e Kuqe Turke dërgon ndihma humanitare në kufirin Bjellorusi-Poloni

Të gjitha materialet e ndihmës do të dërgohen nga kompania logjistike e Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe se do të planifikohen dërgesa të reja sipas kërkesës.

1743096
Gjysmëhëna e Kuqe Turke dërgon ndihma humanitare në kufirin Bjellorusi-Poloni

Gjysmëhëna e Kuqe Turke ka dërguar një maunë me ndihma humanitare për refugjatët që presin në kufirin Bjellorusi-Poloni.

Në një deklaratë nga Gjysmëhëna e Kuqe Turke thuhet se një maunë është nisur nga Stambolli drejt Bjellorusisë me ndihma përfshirë: ngrohëse, shtretër, batanije, jastëkë, çanta gjumi kampingu dhe produkte mbrojtëse personale.

Të gjitha materialet e ndihmës do të dërgohen nga kompania logjistike e Gjysmëhënës së Kuqe Turke dhe se do të planifikohen dërgesa të reja sipas kërkesës.

 Lajme të ngjashme