Altun: Ne do të punojmë pa u lodhur për qëllimin tonë për një Turqi të fortë

Drejtori i Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës Fahrettin Altun bëri të ditur se eksportet arritën në 21.5 miliardë dollarë me një rritje prej 33.4 për qind krahasuar me nëntorin e vitit të kaluar.

1742340
Altun: Ne do të punojmë pa u lodhur për qëllimin tonë për një Turqi të fortë

Drejtori i Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës, Fahrettin Altun bëri të ditur se eksportet arritën në 21.5 miliardë dollarë me një rritje prej 33.4 për qind krahasuar me nëntorin e vitit të kaluar.

"Nën udhëheqjen e Presidentit tonë, ne do të punojmë pa u lodhur për qëllimin tonë për një Turqi të fortë", tha ai.

Në deklaratën e bërë në llogarinë e tij në “Twitter”, Altun theksoi se eksportet arritën shifrën më të lartë mujore në historinë e Republikës dhe shtoi: “Kur të fillojmë të nxjerrim rezervat e gazit natyror që zbuluam para një kohë të shkurtër, prodhimi valutor për energji do të zvogëlohet dhe kjo do t'u kthehet qytetarëve tanë si fuqi blerëse dhe prosperitet. Ne do të punojmë pa u lodhur nën udhëheqjen e Presidentit tonë për qëllimin tonë për një Turqi të fortë.”

 Lajme të ngjashme