Vriten 4 terroristë të PKK/YPG në veri të Sirisë

Në veri të Sirisë, 4 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG u neutralizuan në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes”, të kryer nga Forcat e Armatosura Turke.

1739522
Vriten 4 terroristë të PKK/YPG në veri të Sirisë

Në veri të Sirisë, 4 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG u neutralizuan në rajonin e operacionit “Burimi i Paqes”, të kryer nga Forcat e Armatosura Turke.

Në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare, shkruhet: “Nuk ka kalim ndaj terrorit dhe terroristët. Nga forcat tona komando heroike janë neutralizuar 4 terroristë të PKK/YPG-së që hapën zjarr provokues në rajonin e “Burimit të Paqes” dhe tentuan të depërtojnë për të prishur atmosferën e paqes dhe sigurisë.”Lajme të ngjashme