Turqi - Kufizimi i udhëtimit për 5 vende afrikane për shkak të variantit Nu

Ministri i Shëndetësisë, Fahrettin Koca njoftoi se për shkak të variantit Nu (të koronavirusit) nuk do të lejohen udhëtimet në Turqi nga Botsvana, Republika e Afrikës së Jugut, Mozambiku, Namibia dhe Zimbabve.

1739465
Turqi - Kufizimi i udhëtimit për 5 vende afrikane për shkak të variantit Nu

Ministri i Shëndetësisë, Fahrettin Koca njoftoi se për shkak të variantit Nu (të koronavirusit) nuk do të lejohen udhëtimet në Turqi nga Botsvana, Republika e Afrikës së Jugut, Mozambiku, Namibia dhe Zimbabve.

Ministri Koca postoi dje në llogarinë e tij në “Twitter” një mesazh ku shkroi: “Për shkak të rasteve në rritje të variantit Nu, nuk do të lejohet të udhëtohet në vendin tonë nga Botsvana, Afrika e Jugut, Mozambiku, Namibia dhe Zimbabve. Nga sonte nuk do të lejohen udhëtimet nëpër portat tona kufitare tokësore si dhe nëpërmjet rrugëve ajrore, detare dhe hekurudhore.”

 Lajme të ngjashme