Në kufirin me Sirinë kapen 5 terroristë në tentativë për të hyrë ilegalisht në Turqi

Pesë terroristë (3 pjesëtarë të organizatës terroriste DAESH dhe 2 të organizatës separatiste terroriste PKK) u kapën teksa tentuan të kalonin ilegalisht kufirin turk, njoftoi të enjten Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

1738715
Në kufirin me Sirinë kapen 5 terroristë në tentativë për të hyrë ilegalisht në Turqi

Pesë terroristë (3 pjesëtarë të organizatës terroriste DAESH dhe 2 të organizatës separatiste terroriste PKK) u kapën teksa tentuan të kalonin ilegalisht kufirin turk, njoftoi të enjten Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB).

Terroristët u përpoqën të depërtonin në territorin turk në zonën kufitare të provincave Hatay dhe Sanliurfa.

Shqiponjat tona të kufirit me detyrë në Hatay dhe Sanliurfa kanë kapur 5 persona, që tentuan të hyjnë ilegalisht në vendin tonë. Sipas hetimeve të bëra është verifikuar se 3 nga personat e kapur janë pjesëtarë të DAESH-it dhe 2 të organizatës terroriste PKK”,- thuhet në komunikatën e Ministrisë turke të Mbrojtjes Kombëtare.Lajme të ngjashme