Erdogan, mesazh ngushëllimi për aksidentin tragjik të autobusit nga Maqedonia e Veriut

Presidenti Recep Tayyip Erdogan i shprehu ngushëllimet e tij Maqedonisë së Veriut për qytetarët që humbën jetën në aksidentin e autobusit që ndodhi dy ditë më parë në Bullgari.

1738327
Erdogan, mesazh ngushëllimi për aksidentin tragjik të autobusit nga Maqedonia e Veriut

Presidenti Recep Tayyip Erdogan i shprehu ngushëllimet e tij Maqedonisë së Veriut për qytetarët që humbën jetën në aksidentin e autobusit që ndodhi dy ditë më parë në Bullgari.

“Ndjeva një dhimbje të thellë për aksidentin tragjik në Bullgari të vëllezërve dhe motrave tona nga Maqedonia e Veriut, të cilët po udhëtonin nga Stambolli për në Shkup. Lus Allahun t’i mëshirojë vëllezërit dhe motrat tona që humbën jetën në këtë aksident të dhimbshëm i cili na pikëlloi thellë mua dhe popullin turk, si dhe t’i japë durim familjeve të viktimave. I përcjell ngushëllimet e mia qeverisë dhe popullit të Maqedonisë së Veriut dhe u uroj shërim të shpejtë vëllezërve dhe motrave tona të plagosur”, shkroi Erdogan në postimin e tij në median sociale.Lajme të ngjashme