Erdogan dhe Çavusoglu takohen me Sekretarin e Përgjithshëm të OBI-t, Huseyin Ibrahim Taha

Presidenti, Recep Tayyip Erdogan priti në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Organizatës së Bashkëpunimit Islam, Huseyin Ibrahim Taha.

1738853
Erdogan dhe Çavusoglu takohen me Sekretarin e Përgjithshëm të OBI-t, Huseyin Ibrahim Taha

Ministri i Punëve të Jashtme, Mevlut Çavusoglu u takua me Huseyin Ibrahim Taha, Sekretari i Përgjithshëm i Organizatës së Bashkëpunimit Islam (OBI).

Ministri Çavusoglu, në postimin e tij në “Twitter” bëri të ditur se është me Tahan, i cili zhvilloi vizitën e parë në krye të detyrës në Turqi dhe shtoi: “Ne diskutuam çështje që shqetësojnë botën islame”.

Edhe Presidenti, Recep Tayyip Erdogan kishte pritur më herët në takim Sekretarin e Përgjithshëm të Organizatës së Bashkëpunimit Islam, Huseyin Ibrahim Taha.

Takimi në Kompleksin Presidenciali, cili zgjati 50 minuta u zhvillua pa praninë e medias.Lajme të ngjashme