Nënpresidenti Oktay priti delegacionin libian

Nënpresidenti Fuat Oktay priti në takim zëvendëskryetarin e Këshillit Presidencial të Libisë, Musa al-Koni dhe shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Libisë, Gjeneralarmate Muhammed Ali Ahmed al-Haddad.

1736281
Nënpresidenti Oktay priti delegacionin libian

Nënpresidenti Fuat Oktay priti në takim zëvendëskryetarin e Këshillit Presidencial të Libisë, Musa al-Koni dhe shefin e Shtabit të Përgjithshëm të Libisë, Gjeneralarmate Muhammed Ali Ahmed al-Haddad.

Audienca u realizua pa praninë e mediave në Kompleksin Presidencial në kryeqytetin e vendit, Ankara.Lajme të ngjashme