Erdogan bisedoi me presidentin e Izraelit, Isaac Herzog

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me presidentin e Izraelit, Isaac Herzog.

1735757
Erdogan bisedoi me presidentin e Izraelit, Isaac Herzog

Presidenti Recep Tayyip Erdogan zhvilloi një bisedë telefonike me presidentin e Izraelit, Isaac Herzog.

Gjatë bisedës mes Erdoganit dhe Herzogut, ku u diskutuan marrëdhëniet Turqi-Izrael dhe çështjet rajonale, presidenti Erdogan deklaroi se marrëdhëniet Turqi-Izrael janë gjithashtu të rëndësishme për sigurinë dhe stabilitetin e Lindjes së Mesme.

Presidenti Erdogan, gjatë bisedës telefonike theksoi se është thelbësore të rivendoset kultura e paqes, tolerancës dhe bashkëjetesës në rajon.

 Lajme të ngjashme