Takimi mes delegacioneve ushtarake turke dhe amerikane në SHBA u zhvillua në një atmosferë pozitive

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare tha se takimi ndërmjet delegacioneve ushtarake turke dhe amerikane në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) u zhvillua në një mjedis pozitiv dhe konstruktiv dhe se u ra dakord që takimi i radhës të mbahet në Turqi.

1734941
Takimi mes delegacioneve ushtarake turke dhe amerikane në SHBA u zhvillua në një atmosferë pozitive

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare tha se takimi ndërmjet delegacioneve ushtarake turke dhe amerikane në Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) u zhvillua në një mjedis pozitiv dhe konstruktiv dhe se u ra dakord që takimi i radhës të mbahet në Turqi.

Takimi i Grupit të Mbrojtjes së Nivelit të Lartë ndërmjet Truqisë dhe SHBA-së u mbajt në Uashington, tha ministria në një deklaratë.

Lidhur me takimin në deklaratë thuhet: "Gjatë takimit, i cili u zhvillua në një mjedis pozitiv dhe konstruktiv, delegacionet ushtarake shkëmbyen mendime për çështjet dypalëshe dhe rajonale të sigurisë së mbrojtjes. U ra dakord që takimi i ardhshëm të mbahet në Turqi."Lajme të ngjashme