Takimi Akar-Atiyye, në fokus siguria dhe bashkëpunimi në industrinë e mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar u takua me ministrin e Mbrojtjes së Katarit, Halid bin Muhammed el-Atiyye.

1732399
Takimi Akar-Atiyye, në fokus siguria dhe bashkëpunimi në industrinë e mbrojtjes

Ministri i Mbrojtjes Kombëtare, Hulusi Akar u takua me ministrin e Mbrojtjes së Katarit, Halid bin Muhammed el-Atiyye.

Sipas deklaratës së Ministrisë, në takimin e zhvilluar në Stamboll u shkëmbyen mendime për mbrojtjen dypalëshe dhe rajonale, sigurinë dhe bashkëpunimin në industrinë e mbrojtjes.

Gjatë takimit u shpreh edhe vullneti për rritjen e bashkëpunimit të ndërsjellë të arsimit ushtarak.Lajme të ngjashme