Gjatë operacioneve “Kthertra-Rrufeja” në veri të Irakut bie dëshmor një ushtar

Gjatë operacioneve kundër organizatës separatiste terroriste PKK në veri të Irakut ka rënë dëshmor një ushtarë dhe u plagos një tjetër.

1724838
Gjatë operacioneve “Kthertra-Rrufeja” në veri të Irakut bie dëshmor një ushtar

Gjatë operacioneve kundër organizatës separatiste terroriste PKKveri të Irakut ka rënë dëshmor një ushtar dhe u plagos një tjetër.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare thuhet: “Si pasojë e shpërthimit të një eksplozivi të improvizuar të vendosur nga terroristët në zonën e operacionit ‘Kthetra-Rrufeja’ më 25 tetor 2021, ka rënë dëshmor një bashkëluftëtar ynë hero, ndërsa mbeti i plagosur një ushtar tjetër, i cili u transferua menjëherë në spital dhe filloi trajtimi i tij.”

 


Lajme të ngjashme