Sentop përkujton Alija Izetbegoviq në përvjetorin e vdekjes së tij

Mustafa Sentop, Kryetari i Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, mëshirë dhe nderime Presidentin e parë të Bosnjë-Hercegovinës, Alija Izetbegoviq, në 18 vjetorin e vdekjes së tij.

1721950
Sentop përkujton Alija Izetbegoviq në përvjetorin e vdekjes së tij

Mustafa Sentop, Kryetari i Kuvendit të Madh Popullor të Turqisë, mëshirë dhe nderime Presidentin e parë të Bosnjë-Hercegovinës, Alija Izetbegoviq, në 18 vjetorin e vdekjes së tij.

Sentop postoi një fotografi të Izetbegoviqit në llogarinë e tij në Twitter të shoqëruar me këtë mesazh: "Unë përkujtoj me mëshirë dhe respekt Alija Izetbegoviq, i cili i kushtoi tërë jetën drejtësisë, lirisë dhe besimit, në 18 vjetorin e vdekjes së saj. Pishtari që ai ngriti për popullin vëlla boshnjak dhe gjithë njerëzimin nuk do të shuhet kurrë, ndërsa lufta dhe dinjiteti i tij nuk do të harrohet kurrë."

 


Lajme të ngjashme