Operacionet “Kthetra-Vetëtima” dhe “Kthetra Rrufeja”, neutralizohen 4 terroristë të PKK-së

Në operacionet “Kthetra-Vetëtima” dhe “Kthetra Rrufeja” në veri të Irakut u neutralizuan 4 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK.

1720524
Operacionet “Kthetra-Vetëtima” dhe “Kthetra Rrufeja”, neutralizohen 4 terroristë të PKK-së

Në operacionet “Kthetra-Vetëtima” dhe “Kthetra Rrufeja” në veri të Irakut u neutralizuan 4 terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK.

Përmes një deklarate me shkrim, Ministria e Mbrojtjes Kombëtare deklaroi se: Lufta jonë kundër terroristëve vazhdon në mënyrë efektive dhe vendimtare. 4 terroristë të PKK të zbuluar në operacionet “Kthetra-Vetëtima” dhe “Kthetra Rrufeja” në veri të Irakut u neutralizuan me automjete mbështetëse zjarri dhe helikopterë ATAK.”

 


Lajme të ngjashme