Lufta kundër terrorizmit: Neutralizohen 5 terroristë të PKK-së në Siirt

Pesë (5) terroristë pjesëtarë të organizatës terroriste separatiste PKK u neutralizuan në zonën malore të Sirtit, Pervari Herekol, ka njoftuar Ministria e Punëve të Brendshme përmes një komunikate.

1707702
Lufta kundër terrorizmit: Neutralizohen 5 terroristë të PKK-së në Siirt

Pesë (5) terroristë pjesëtarë të organizatës terroriste separatiste PKK u neutralizuan në zonën malore të Sirtit, Pervari Herekol, ka njoftuar Ministria e Punëve të Brendshme përmes një komunikate.

"Pjesëtarët e organizatës terroriste janë neutralizuar në operacionin ajror të mbështetur nga ajri me mjet ajror pa pilot të armatosur (dron SIHA) që është kryer kundër grupit prej 5 vetësh të organizatës terroriste PKK/KCK, vendndodhja e të cilit u zbulua në zonën rurale të malit Herekol, në rrethin Pervari të Siirtit falë punës së përbashkët të Drejtorisë së Policisë së Sirt, Departamentit të Aviacionit, Xhandarmërisë së Sirtit dhe të Komandës së Forcave Ajrore nën koordinimin e Departamentit të Inteligjencës së Policisë”,- thuhet në komunikatën e Ministrisë.

 


Lajme të ngjashme