Siri – Neutralizohen 7 terroristë të PKK/YPG në zonën operacionale “Burimi i Paqes”

Në Siri janë neutralizuar 7 terroristë të organizatës terroriste separatiste PKK/YPG në tentativë për të depërtuar në zonën operacionale të ushtrisë turke, “Burimi i Paqes”.

1707539
Siri – Neutralizohen 7 terroristë të PKK/YPG në zonën operacionale “Burimi i Paqes”

Në Siri janë neutralizuar 7 terroristë të organizatës terroriste separatiste PKK/YPG në tentativë për të depërtuar në zonën operacionale të ushtrisë turke, “Burimi i Paqes”.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) deklaroi se vazhdon lufta e Mehmetçikut (ushtarëve turq) kundër terrorizmit dhe terroristëve.

Në deklaratën e Ministrisë, u vu re se 7 terroristë, anëtarë të organizatës terroriste separatiste PKK/YPG, të cilët u përpoqën të sulmonin rajonin e operacionit “Burimi i Paqes”, u neutralizuan nga komandot turke.

"Ne do të vazhdojmë t'i kundërpërgjigjemi shumëfish sulmeve të terroristëve në rajon," thuhet në deklaratë.

 Lajme të ngjashme