Presidenti Erdogan dhe homologu serb, Aleksandar Vuçiç u takuan në Stamboll

Presidenti Recep Tayyip Erdogan u takua me Presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiç.

1707540
Presidenti Erdogan dhe homologu serb, Aleksandar Vuçiç u takuan në Stamboll

Presidenti Recep Tayyip Erdogan u takua me Presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiç.

Takimi në Pallatin Vahdettin në Çengelkoy të Stambollit, u zhvillua pa praninë e medias.Lajme të ngjashme