Operacionet antiterror - Në veri të Irakut u neutralizuan 6 terroristë të PKK-së

Gjashtë terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, të përcaktuar në rajonin Gara në veri të Irakut, u neutralizuan me një operacion ajror.

1707124
Operacionet antiterror - Në veri të Irakut u neutralizuan 6 terroristë të PKK-së

Gjashtë terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK, të përcaktuar në rajonin Gara në veri të Irakut, u neutralizuan me një operacion ajror.

Në postimin e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare në “Twitter”, shkruhet: “Ne vazhdojmë të godasim deri në palcë terroristët. Gjashtë terroristë të PKK-së u neutralizuan në rajonin Gara në veri të Irakut me një operacion ajror. Operacionet tona antiterror do të vazhdojnë me vullnet dhe vendosmëri."Lajme të ngjashme