Altun nderohet me “Çmimin e Komunikimit të Vitit”

Drejtori i Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës Fahrettin Altun, i cili u nderua me "Çmimin e Komunikimit të Vitit" tha: "Unë do të doja të falënderoj të gjithë shokët e mi që kanë punuar ditë e natë me zell në këtë çmim."

1706723
Altun nderohet me “Çmimin e Komunikimit të Vitit”

Drejtori i Drejtorisë së Komunikimeve të Presidencës Fahrettin Altun, i cili u nderua me "Çmimin e Komunikimit të Vitit" tha: "Unë do të doja të falënderoj të gjithë shokët e mi që kanë punuar ditë e natë me zell në këtë çmim."

Fahrettin Altun u pa i denjë për “Çmimin e Komunikimit të Vitit" për "kontributin në zhvillimin e një vizioni të ri përmes punës së tij në fushën e komunikimit".

Altun e mori çmimin e tij në edicionin e 6-të të Shoqatës së Botuesve të Anadollit, i cili u mbajt mbrëmë në Kompleksin Presidencial në kryeqytetin Ankara. Ai e mori atë nga Presidenti Recep Tayyip Erdogan në ceremoninë e ndarjes së Çmimeve të Medias së Anadollit.

Fahrettin Altun falënderoi Shoqatën e Botuesve të Anadollit në një postim në llogarinë e tij në mediat sociale.

"Unë do të doja të falënderoja Shoqatën e Botuesve të Anadollit, e cila na dha çmimin për punën tonë në fushën e komunikimit. Ishte një burim i madh krenarie për ne që morëm këtë çmim të çmuar nga Presidenti ynë. Unë do të doja të falënderoja të gjithë shokët e mi që kanë punuar shumë në këtë çmim, të cilët kanë punuar me zell ditë e natë. Së bashku me të gjithë miqtë tanë, ne do të vazhdojmë të punojmë shumë në përputhje me vullnetin dhe vizionin e Presidentit tonë", bëri të ditur Altun.Lajme të ngjashme