Një ushtar turk bie dëshmor në Idlib

Një ushtar, i cili u plagos rëndë si pasojë e sulmit të kryer nga anëtarët e organizatës terroriste separatiste PKK/YPG në Zonën e Ç’tensionimit të Idlibit në Siri, ra dëshmor në spitalin ku ishte shtruar.

1705608
Një ushtar turk bie dëshmor në Idlib

Një ushtar, i cili u plagos rëndë si pasojë e sulmit të kryer nga anëtarët e organizatës terroriste separatiste PKK/YPG në Zonën e Çtensionimit të Idlibit në Siri, ra dëshmor në spitalin ku ishte shtruar.

Në deklaratën e bërë nga Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB), u raportua se një ushtar, i cili ishte plagosur rëndë si pasojë e sulmit të kryer nga anëtarët e organizatës terroriste më 11 shtator 2021 në Zonën e Çtensionimit të Idlibit nuk mund të shpëtohet pavarësisht të gjitha ndërhyrjeve që iu bënë në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit në Hatay, ku ishte shtruar.Lajme të ngjashme