Roja Bregdetare e Turqisë shpëton 59 të emigrantë të parregullt në Çanakkale

Në nënprefekturën Bozcaada të Çanakkalesë 59 emigrantë në një varkë me vela u shpëtuan dhe u nxorën në breg.

1702327
Roja Bregdetare e Turqisë shpëton 59 të emigrantë të parregullt në Çanakkale

Në nënprefekturën Bozcaada të Çanakkalesë 59 emigrantë në një varkë me vela u shpëtuan dhe u nxorën në breg.

Sipas deklaratës së Komandës së Rojës Bregdetare, bëhet e ditur se u përcaktua vendi i emigrantëve të parregullt në një varkë me vela, e cila kishte pësuar defekt të makinës dhe kërkoi ndihmë.

Një anije e Komandës së Rojës Bregdetare u dërgua në zonë, e cila shpëtoi dhe nxori në breg 59 emigrantët e bllokuar në det.

Pas procedurave përkatëse të huajt u dorëzuan në Drejtorinë Provinciale të Menaxhimit të Migracionit.Lajme të ngjashme