Forcat turke të sigurisë neutralizuan 2 terroristë të PKK/YPG-së në rajonin e “Mburojës së Eufratit”

Dy terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG janë neutralizuar në rajonin e Mburojës së Eufratit në Siri, e cila është spastruar nga terroristët nga Forcat e Armatosura të Turqisë.

1684094
Forcat turke të sigurisë neutralizuan 2 terroristë të PKK/YPG-së në rajonin e “Mburojës së Eufratit”

Dy terroristë të organizatës separatiste terroriste PKK/YPG janë neutralizuar në rajonin e Mburojës së Eufratit në Siri, e cila është spastruar nga terroristët nga Forcat e Armatosura të Turqisë.

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare tha në një deklaratë se "Dy terroristë të PKK/YPG të cilët u zbuluan se po përgatitnin një sulm në zonën e Mburojës së Eufratit u neutralizuan me një operacion të suksesshëm të komandove tona heroikë. Sulmet terroriste në rajon nuk u lanë dhe nuk do të mbeten pa përgjigje."

Në korrik, 137 terroristë u neutralizuan në operacionet kundër organizatës separatiste terroriste YPG/PKK brenda dhe jashtë vendit.

Numri i anëtarëve të kësaj organizate, të cilët iu dorëzua forcave të sigurisë në sajë të punimeve bindëse këtë vit, u rrit në 114.

 


Lajme të ngjashme