Avionët e ekipit akrobatik të Forcave Ajrore Turke dhanë shfaqe në qiellin e RTQV

Ekipi akrobatik i Forcave Ajrore Turke “Turk Yildizlari” (Yjet Turke) dha një shfaqe dhe përshëndetje me rastin e aktiviteteve për Operacionin e Paqes së Qipros dhe 47-vjetorin e Festës së Paqes dhe Lirisë së Republikën Turke të Qipros së Veriut (RTQV).

1678301
Avionët e ekipit akrobatik të Forcave Ajrore Turke dhanë shfaqe në qiellin e RTQV

Ekipi akrobatik i Forcave Ajrore Turke “Turk Yildizlari” (Yjet Turke) dha një shfaqe dhe përshëndetje me rastin e aktiviteteve për Operacionin e Paqes së Qipros dhe 47-vjetorin e Festës së Paqes dhe Lirisë së Republikën Turke të Qipros së Veriut (RTQV).

Në kuadër të aktiviteteve me rastin e 47-vjetorit të Operacionit të Paqes së Qipros dhe Festës së Paqes dhe Lirisë së Republikën Turke të Qipros së Veriut, krahas avionë F-16 të Komandës së Forcave Ajrore të Turqisë, në qiellin e këtij vendi performuan edhe avionët e ekipit akrobatik Yjet Turke.Lajme të ngjashme