Forcat turke të sigurisë neutralizuan 3 terroristë të PKK-së

Forcat turke të sigurisë kanë neutralizuar 3 pjesëtarë të organizatës terroriste separatiste PKK të cilët u përcaktuan se përgatiteshin për akt terrorist.

1666945
Forcat turke të sigurisë neutralizuan 3 terroristë të PKK-së

Forcat turke të sigurisë kanë neutralizuar 3 pjesëtarë të organizatës terroriste separatiste PKK të cilët u përcaktuan se përgatiteshin për akt terrorist.

“Tre terroristë të PKK-së të përcaktuar nga mjetet tona të zbulimit dhe vëzhgimit në rajonin Semdinli të rrethit Hakkari u neutralizuan nga Forcat tona Ajrore pas koordinimit me autoritetet iraniane, me një operacion ajror. Lufta jonë kundër terroristëve do të vazhdojë me vendosmëri" thuhet në deklaratën e publikuar në llogarinë e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare në media sociale.Lajme të ngjashme