Erdogan u kërkon kryebashkiakëve të zgjidhin hallet e qytetarëve

“Qeverisja vendore me media sociale nuk mund të zëvendësojë qeverisjen lokale të fokusuar në ofrimin e shërbimeve”, u tha Erdoani kryebashkiakëve të AK Partisë.

1663407
Erdogan u kërkon kryebashkiakëve të zgjidhin hallet e qytetarëve

 

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) iu drejtua me një fjalim kryetarëve të Bashkive të Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti) në cilësinë e kryetarit të partisë.

Qeverisja vendore me media sociale nuk mund të zëvendësojë qeverisjen lokale të fokusuar në ofrimin e shërbimeve”, u tha Erdoani kryebashkiakëve të AK Partisë.

“Ajo që kërkoj nga ju në mënyrë në veçantë është që të kontaktoni çdo njësi familjare të qytetit tuaj, të konstatoni problemet dhe të shqetësoheni për hallet e qytetarëve tanë”, u shpreh Erdoan në vijim të fjalës së tij.Lajme të ngjashme