Punimet bindëse vazhdojnë të japin rezultate, vetëdorëzohet edhe një terrorist

Një anëtar i organizatës separatiste terroriste PKK/KCK, i cili ishte në kategorinë e gjelbër në listën e personave të kërkuar për terrorizëm, u vetëdorëzua pas punimeve bindëse.

1660582
Punimet bindëse vazhdojnë të japin rezultate, vetëdorëzohet edhe një terrorist

Një anëtar i organizatës separatiste terroriste PKK/KCK, i cili ishte në kategorinë e gjelbër në listën e personave të kërkuar për terrorizëm, u vetëdorëzua pas punimeve bindëse.

Ozgur Abik, me pseudonimin 'Erdal Ugur', i cili u arratis nga PKK/KCK si rezultat i punimeve bindëse të kryera në koordinim me Ministrinë e Punëve të Brendshme, u vetëdorëzua pranë forcave të sigurisë në Mardin”, njoftoi Ministria e Brendshme në një deklaratë.

Deklarata vuri në dukje se terroristi, i cili u bashkua me PKK-në në vitin 2009 dhe është aktiv në Irak dhe Siri, së fundmi po vepronte në një nivel të përgjegjësit në të ashtuquajturën zonën Gap Riha.

 


Lajme të ngjashme