Avionët luftarakë turq F-16 shoqëruan avionët amerikanë B-52

Me kërkesë të Komandës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Evropë (EUCOM), avionët F-16 të Forcës Ajrore Turke shoqëruan avionët B-52.

1659914
Avionët luftarakë turq F-16 shoqëruan avionët amerikanë B-52

Me kërkesë të Komandës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Evropë (EUCOM), avionët F-16 të Forcës Ajrore Turke shoqëruan avionët B-52.

Avionët F-16 dhe avionët amerikanë B-52 u shoqëruan me kërkesë të EUCOM, tha Ministria e Mbrojtjes Kombëtare në një njoftim të bërë në llogarinë e saj në Twitter.

“Në të njëjtën kohë, avioni cisternë KC-135R siguruan mbështetje të karburantit në ajër”, thuhet në deklaratën e bërë nga Ministri e Mbrojtjes Kombëtare.Lajme të ngjashme