Ministria e Mbrojtjes publikon një video të posaçme për ushtrinë heroike azerbajxhanase

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) deklaroi se përshëndet ushtrinë azerbajxhanase, e cila çliroi Shushan nga pushtimi.

1658829
Ministria e Mbrojtjes publikon një video të posaçme për ushtrinë heroike azerbajxhanase

Ministria e Mbrojtjes Kombëtare (MSB) deklaroi se përshëndet ushtrinë azerbajxhanase, e cila çliroi Shushan nga pushtimi.

Videoja e posaçme e përgatitur nga Ministria për Azerbajxhanin u postua në llogarinë e MSB në “Twitter”.

"Ne përshëndesim ushtrinë heroike azerbajxhanase dhe vëllezërit tanë heroikë turk azerbajxhanas, të cilët çliruan Shushan e bukur nga pushtimi me operacionin Një Atdhe", ku sot Presidenti ynë Z. Recep Tayyip Erdogan dhe Presidenti i Azerbajxhanit Z. Ilham Aliyev bënë një vizitë historike”, shkruhet në deklaratën e Ministrisë së Mbrojtjes Kombëtare të Turqisë.

 


Lajme të ngjashme