Ushtria turke neutralizon 5 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

Forcat turke të sigurisë kanë neutralizuar 5 pjesëtarë të organizatës separatiste terroriste PKK në kuadër operacioneve “Kthetra-Rrufeja” dhe “Kthetra-Vetëtima”, të cilat po ndërmerren në veri të Irakut.

1656932
Ushtria turke neutralizon 5 terroristë të PKK-së në veri të Irakut

“Pesë (5) terroristë të PKK-së, të cilët u zbuluan në kuadër të operacioneve «Kthetra-Rrufeja» dhe «Kthetra-Vetëtima» që po kryhen në veri të Irakut, u neutralizuan dhe operacionet tona vazhdojnë me vendosmëri”, deklaroi Ministria e Mbrojtjes Kombëtare përmes një komunikate të publikuar nga llogaria e saj zyrtare në rrjetin social “Twitter”.Lajme të ngjashme